måndag 4 november 2013

Med facit i hand .

Dagen blev ganska annorlunda. Skulle börjat arbetstränat i dag men olika orsaker ställde till det så det blev inte så. Grannens katt har varit på besök och busat med Sigge, så när jag skulle ta in honom försökte grannkatren oxå ta sig in. Efter många om och men så fick jag in Sigge, då upptäckte jag till min fasa att han var " kladdig" i rumpan ... Det blev till att ducha honom ren till hans förskräckelse. När han var ren och fin fick han ligga i soffan på mysfilten. Jag passade på att gå ut o stänga på altanen , plötsligt kände jag något konstigt under foten... Det var en död söndertuggad mus!!! Örk!!!!
Nu hoppas jag att resten av dagen ska bli bra. Sigge är rätt nöjd i alla fall 😀

4 kommentarer:

  1. Du får nock skaffa ett par tickadärningarne inneskor.. Tycker du trampar i lide väl räliga grajjor....
    Örk...

    Kram pau di!
    // Chrissie

    SvaraRadera
  2. Haha... jag får alltid "skäll" av Frida för att jag aldrig har skor eller strumpor ;-)

    SvaraRadera
  3. Baksidan av att ha djur!! Vi vaknade en morgon 04.30 av att hunden sprutlackerade hela ovanvåningen. Hade varit på annan adress där man fått falukorv bla. Hunden som annars går på snål diet pga övervikt. ( den stackaren också :-) Magen fick fullständigt bakslag. När skiten var upptorkad och vi fått någon timmars sömn till. Så vaknade vi av att nedervåningen också fick sig en blästring. Men vi älskar vårs djur lika mycket endå men en svordom kom det visst från mun men på människan dom gett den djävla falukorven :-)

    SvaraRadera
  4. Baksidan av att ha djur!! Vi vaknade en morgon 04.30 av att hunden sprutlackerade hela ovanvåningen. Hade varit på annan adress där man fått falukorv bla. Hunden som annars går på snål diet pga övervikt. ( den stackaren också :-) Magen fick fullständigt bakslag. När skiten var upptorkad och vi fått någon timmars sömn till. Så vaknade vi av att nedervåningen också fick sig en blästring. Men vi älskar vårs djur lika mycket endå men en svordom kom det visst från mun men på människan dom gett den djävla falukorven :-)

    SvaraRadera