onsdag 10 september 2014

Tabu eller ej...

Funderat mycket på alla konstiga tabu vi använder oss av i vardagen,
det är tabu att prata om många saker som t:ex att männen blir tunnhåriga, att kvinnor över 40 får långa skäggstrå, eller att karlarna i en viss ålder alltid pissar på fötterna oavsett hur närma toastolen dom står eller att man får gaser när man äter viss mat eller att brösten oftast är platta och långa när man närmar sig 50, och att hemorrojder är ett jävla gissel för dem som har det.

Är tabu bra eller dåligt?

I vissa kulturer är det tabu att vistas bland andra när man har mens...
det borde vi kanske införa i vårt land :-) ja tänk vad gött att åka till en avlägsen stuga en vecka i månaden och slippa all stress, att bara ta hand om sig själv och sin kropp.

Nu är det ju dock så att många tabu håller på att försvinna med den nya generationen som växer upp, är det bra eller dåligt? vi läser ju varje vecka i skvallerblaskorna om kändisar som förstorar sina bröst eller fixar till sina blygdläppar. Vill vi egentligen veta det?

Å  nuförtiden har vi ju kläder som håller in och pushar upp allt från rumpan till kärlekshandtagen, man har ju för fasen mer kläder när man närmar sig 50 än en nyfödd bebis, inte undra på att vi kvinnor får problem med att hålla tätt, det tar ju 10 minuter innan vi fått av alla hållinkläder!!!

Ja inte fasen vet jag och egentligen bryr jag mig inte så mycket men ibland far ju tankarna runt i huvudet utan att man styr över dem :-) å bilder på grönsaker kan ju inte vara tabu.....




1 kommentar:

  1. Älskar dig syrran. Låt tankarna snurra...... Kram

    SvaraRadera