torsdag 24 december 2015

Julefrid i juletid...

Den lilla kvinnan vaknade på julaftonsmorgon med ett stort leende och ett varmt hjärta. Kvällen innan hade hon firat jul med en del av familjen och vännerna och i dag skulle hon fira med några andra. Vad jag är lyckligt lottad tänkte hon medans hon bet i den nygrilljerade skinkan på frukostmackan.
Förra veckan fyllde hon jämt och igår blev hon uppvaktad av sina barn och några av vännerna. En ny tatuering skall det nu bli till våren. Kanske en vacker fjäril, eller en stjärna till. En sak är säker , när hon är färdigopererad någon gång till våren skall det tatueras in  " 100 % Silicon" på det uppbyggda bröstet.



Kvinnan tänkte tillbaka på resan till Kanarieöarna och mindes värmen och dom nyfunna vännerna. Tänk vad livet är härligt om man öppnar sitt hjärta och släpper in folk tänkte hon. I värmen känns dessutom livet lättare.
Men nu var det roliga men tuffa tider som väntade. En revy skulle övas in och regisseras, pusselbitarna måste falla på plats innan premiären 15 januari. Innan dess skulle hon i alla fall få chansen att träffa några av sina vänner på nyårsafton. Men det mina vänner är en helt annan historia.

                                        GOD-JUL ALLA VÄNNER!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar