lördag 9 maj 2015

HELG....

Så hände det sig att våren kom med buller och bång till Kollandsvik. Bokträden lyste ljusgröna och buskarna blommade runt i området. Inne i huset satt en mörbultad kvinna och funderade på vad som skulle hända i dag. Handen var i paket och kroppen var fläckig av blåmärken , hon såg lite ut som en leopard... men när hon väl steg upp ur sängen förstod hon att om man nu skall göra liknelser med djur så passade nog sengångare bättre..
Aldrig mer skulle hon klättra upp på stolar och ramla ner. .,kanske.
Denna dagen hade varit planerad sedan länge, dans, god mat och lite lagom med brännvin stod på schemat. Nu var planerna spolierade och den enda dansen fick bli när hon skulle försöka få av jeansen med knappagylf med bara en hand UTAN att pinka ner sig...
Brännvinet utbyttes mot värktabletter och tur var kanske det då kvinnan hade en förkärlek för att dansa på borden när hon fick alkohol i kroppen.



Håll dig lugn med handen i högläge sa doktorn och kvinnan funderade på vilka roliga saker man kan göra i den ställningen.. ja t:ex shoppa, köra bil, plantera ?  nja allt blev lite svårt. Inte heller var det lätt att dammsuga med en hand i luften.
Nä det var förmodligen så att livet just i detta ögonblicket ville lära kvinnan att bara vara!!
Dom som säger att dom är fullärda har ingen aning om hur fel dom har :-)
Ha en underbar helg mina vänner <3

1 kommentar:

  1. En erfarenhet rikare kära syster !! Sköt om dig. Kramar

    SvaraRadera