fredag 24 oktober 2014

Morgonbestyr för folk med bra tålamod..

Man vaknar på morgonen , ögonen känns som dom är fulla med grus. Man asar sig ut till toaletten svagt kissnödig efter allt vatten man öste i sig kvällen innan , man hade ju läst i veckotidningen att man har lättare att gå ner i vikt om man dricker mycket vatten.
Urinblåsan känns som en stor zeppelinare redo att sprängas likt Hindenburg katastrofen. När katastrofen är över börjar ögonen äntligen öppna sig. Kläderna som hängde på stolen i sovrummet kvällen innan ligger fint utspridda på golvet efter kattens raveparty natten innan. Nåja tänker man jag skall ju bara jobba inte mannekänga.
Man tar sig ut i köket med ett lätt knorrande från magen, den påminner en om att man glämde äta kvällsmat kvällen innan , ty vatten mättar endast för stunden .
Efter en stunds letande i kylen hittar man både smör och pålägg (vilken fest!). allt går enligt planerna tills man skall öppna den där skinkpaketen man köpte häromdagen. Det är då Helvetet börjar!!! öppnas här står det tydligt i ena hörnan men inte fasen går det att öppna där!! man prövar alla knep, naglar, fingergrepp ja till och med tänderna men icke!! likt ett retfullt kassavalv ligger paketen där och ser helt opåverkad ut.
Nu undrar jag, om mänskligheten kan flyga till månen varför i hela friden kan man inte göra ett påläggspaket som går att öppna??
Nåja när huvudet  fungerade igen hämtade jag saxen, Behöver jag säga att den var så slö att den knappt kunde få upp den sega plasten.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar