torsdag 13 augusti 2015

And life goes on and on...

Sommaren har kommit, precis när man gett upp hoppet så stod den där. Att vakna av att solstrålarna letat sig genom springorna i gardinen är härligt! jag säger som Madicken - jag känner livet i mig!!
Visst har man dåliga dagar ibland men det går snabbt över när man bemödar sig att tänka på alternativen.
Sommaren har varit lugn hos oss, ny altan är spikad och klar, ja alltså min man fick göra jobbet då jag har förstått att jag är en fruktansvärt bra arbetsledare ;-)
Rätt man på rätt plats. Jag hade förmånen att hjälpa till på Sveriges coolaste festival Helgeåfestivalen under 2 dygn. Jag hade super trevliga kollegor i merchandisetältet och jag tackar och bockar till alla dem som lagt ner ett helvetes jobb under många månader för att få till dessa fantastiska dagarna!!!
Nya intryck, nya vänner, tack allihop för att ni får mig att utvecklas! <3
Ibland måste man sätta sig ner på röven och bara fundera på livet . Du vet inte när du dör men du vet när du lever!!

Nu är det ju inte så att jag går omkring och är lycklig hela tiden, emellanåt känner jag mig förbannad för att cancern har ändrat så mycket. Jag har sämre minne. jag blir blockerad när det stressas för mycket, jag är som en duracellkanin som förvandlas till en trög sengångare. Kan ju inte påstå att jag var särskilt smart innan men jag har blivit sämre.
Just nu går jag och väntar på min operationstid då jag skall få nya "tudor". Min läkare frågade väldigt seriöst vad jag hade för förhoppningar eller önskemål gällande dem nya brösten. Jag svarade att jag ville ha pattar som matchade resten av kroppen.... ja gärna utan häng då alltså. Tycker att det hänger lite överallt ändå så det hade varit trevligt att vara fast mer än i käkmusklerna..
Han log och sa att det skulle han nog kunna fixa, har därför ingen aning hur mina bröst kommer att se ut.

Under min semester har jag vilat, vilat och åter vilat. Vi har varit i Helsingör en sväng tillsammans med  vännerna, vi har grillat med släkt och vänner och vi har tagit en roadtripp  där jag fyndade en folkdräkt från Östra Göinge härad för en billig peng.
Alla måsten struntade jag i, men visst hade jag lite dåligt samvete över att jag inte orkat bjuda hem alla underbara vänner ännu, men livet är förhoppningsvis inte slut än.