torsdag 31 oktober 2013

Suck, detta med lösenord, bloggkonto, olika bloggar olika mailadresser är rena grekiskan för mig! Får ringa hit en expert dvs Annika Persson. Nåja snart är denna dagen över, har investerat i en tröja som var sydd "bakåfram"... ännu ett tecken på ålderdom när man inte förstår sig på modet ;-)
Men kom på att det var jäkligt bra att ha urringningen där bak så drar man inte blicken till mina ojämna bröst... (jo för mina backboobs är faktiskt lika stora!!  )
Nu ligger jag och vaktar soffan en stund, den har för vana att rymma så det gäller att hålla koll.
Henke har satt fyr i kaminen och katten har placerat sig på min mjuka mage så nu är lugnet återställt igen. Ha en skön kväll mina vänner och var rädda om er <3

Morgonstund har katthår i mun..

Frukost med hela familjen , Sigge är svagt sugen på frukost. 

onsdag 30 oktober 2013

Boobs and pain

Nu har kvällen åter landat hos oss. Gästerna har åkt vidare och lugnet har lagt sig, då åker bröst och bh av ! Har fortfarande ont och är svullen.

Katarina ❤️


Nu har jag fått lite hjälp med att Blogga, det kommer säkert att strula ibland men skit i det! livet är för kort för att lägga energi på sånt. Jag kommer att skriva om det mesta, både sånt som är trevligt och sånt som är tabu ( typ mens ;-)). Nu kör vi!